Auto Expo Friesland

ŠKODA KODIAQ: functionaliteit in zijn meest aantrekkelijke vorm

Met de KODIAQ presenteert ŠKODA zijn allereerste grote SUV. De KODIAQ, die zijn naam dankt aan de sterke Kodiak-beer, verpakt ruimte en functionaliteit in een robuust design met krachtige looks. Onder zijn 4,7 meter lange uiterlijk verrast de KODIAQ met naar wens vijf of zeven zitplaatsen, de grootste bagageruimte (maximaal 2.065 liter) in deze klasse en tal van innovatieve connectiviteitsoplossing en handige ‘Simply Clever’ features vanaf maart 2017 te koop bij de Nederlandse ŠKODA-dealers.

De hoogtepunten van de KODIAQ hieronder opgesomd:

  • Krachtig en robuust: het interieur is modern en elegant, terwijl hij tegelijkertijd voldoet aan de vereisten van een SUV. Met een trekkracht van maximaal 2,5 ton in combinatie met de TDI/DSG/4×4 aandrijflijn.
  • Stijlvol ontworpen dashboard: het grote scherm heeft een elegant glazen design met ‘Simply Clever’ bediening: logisch en intuïtief. Alle schakelaars en functies zijn eenvoudig binnen handbereik en wijzen zichzelf.
  • Verstelbare achterstoelen: de KODIAQ heeft standaard 5 zitplaatsen. Een derde zitrij is als optie verkrijgbaar. De KODIAQ is ŠKODA’s eerste auto met plaats voor maximaal 7 personen.
  • Tot 2.065 liter bagageruimte: de KODIAQ heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse. Standaard bedraagt de inhoud 720 liter. De bagagecapaciteit is uit te breiden tot 2.065 liter (met de achterbank neergeklapt)
  • Simply Clever – zonder handen: de achterklep van de KODIAQ opent automatisch als je een voetbeweging onder de bumper maakt – handig als jij je handen vol hebt.